Menu

PantSkinz Pant Repair - Mini

Sale
Item code: MS13278
Description
Out of stock
Share
Add to wishlist Remove from wishlist
Bladeguide
Description

Har du någonsin fått ett skridskoskär på dina hockeybyxor? Har du smutsig vit nylon på insidan av dina skydd? Eller bara vill lägga till färg på dina byxor, handskar eller utsidan av dina målvaktsbenskydd? Då är PantSkinz lösningen för dig!

Efter nästan ett helt år av forskning och utveckling på olika hockey nivåer, inklusive proffsen, är Chameleon Sports storla att presentera lanseringen av deras senaste produkt PantSkinz! PantSkinz tillverkas i samma 420 denier nylon som används på hockeybyxor, handskar och målvaktsutrustning. Det har en självhäftande baksida som gör det till det tunnaste, lättaste och bäst fästande nylonprodukten på marknaden idag. Den självhäftande baksidan möjliggör snabba reparationer eller färgförändringar på valfritt nylonmaterial utan att behöva sy eller värma. PantSkinz reparationer är så enkelt! Du klipper den form du behöver, skalar av baksidan och fäster arket på din utrustning som ett klistermärke. Ingen mer väntan för reparationer av din hockeyutrustning. Gör det själv på några minuter och om du inte är nöjd är det bara göra om då PantSkinz är helt avtagbart. 

Som alltid med Chameleon Sports är kvalitet #1. De skulle aldrig släppa en produkt som inte gått igenom deras genomarbetade forskning, utveckling samt kvalitétskontroll. De har gjort omfattande tester på denna produkt i nära 1 år! Detta är avgörande för Chameleon Sports så att de vet att produkten fungerar innan den släpps på marknaden. Du kommer inte hitta denna typ av kvalitétskontroll eller engagemang för bästa kvalitét någon annanstans. 

  • Utformad med 420 denier nylonmaterial som är tunnt och fjäderlätt
  • Starkt självhäftande baksida för enkel applicering
  • Används för att ändra nylonfärger eller laga revor utan att behöva sy eller värma
  • Tillverkas i 14 olika färger som kan användas på all utrustning som har nylonmaterial
  • Inte permanent och helt avtagbart
  • Innehåller 1 ark PantSkinz
  • Storlek: 13in. x 7.5in.
Reviews

Write Your Own Review

No reviews yet

Login
Create an account
Reset password